Ansigtsbehandlinger

Ansigtsbehandlinger

 KONTROLERET SKIN RESURFACING

Alle behandlinger egner sig til både kvinder og mænd. 


pHformula skin resurfacing er resultatet af en innovativ alliance mellem cosmeceuticals og den medicinske verden. pHformula er det første pharma-cosmeceuticals produkt på markedet. Det vil sige, at det er produkter med en kosmetisk effekt bygget på farmaceutisk forskning og udvikling. Behandlinger og produkter er baseret på teknologien bag regenerativ medicin; dvs. processen hvor beskadigede celler erstattes af nye, eller huden stimuleres til at reparere sig selv ved skin resurfacing - læs mere her.PHFORMULA SKIN RESURFACING - LILLE - 25 MIN. 

Pris: 500 kr.

Kur á 6 behandlinger - Pris 2500 kr.


Særdeles effektiv og kraftfuld pHformula frugtsyrebehandling, der tilpasses din huds behov og tolerance. Perfekt som kurbehandling, til dig der løbende får pHformula behandlinger her på klinikken, men også egnet til dig, som blot ønsker en kort behandling til at få opfrisket din hud.

Afrens, hudanalyse, peeling, syre udvalgt efter behov, øjenpleje samt afsluttende cremepleje.

Behandlingstid - 25 min.

PHFORMULA SKIN RESURFACING - STOR - 50 MIN.

Pris: 750 kr.


En intensiv behandling som er velegnet til alle hudtyper. Her er der fokus på lige præcis dét din hud har brug for, og behandlingen skræddersyes efter din huds behov.

Anbefaldes som første phformula behandling.

Afrens, hudanalyse, peeling, evt. dybderens eller nakke-, skuldre- og ansigtsmassage, syre udvalgt efter behov, maske, hoved- eller håndmassage, øjenpleje, afsluttende cremepleje. 

Behandlingstid - 50 min.

PHFORMULA SKIN RESURFACING - DE LUX - 80 MIN.

Pris: 950 kr.


Denne behandling er ud over det sædvenlige. En intensiv behandling som er velegnet til alle hudtyper. Her er der fokus på lige præcis dét din hud har brug for, og behandlingen skræddersyes efter din huds behov.

Afrens, hudanalyse, peeling, evt. let dybderens, syre udvalgt efter behov, intensiv hals og decolte behandling, nakke-, skulder- og ansigtsmassage, maske, hoved-eller håndmassage, øjenpleje, afsluttende cremepleje.

Behandlingstid - 80 min.

PHFORMULA NECK HALS & DECOLTE - 25 MIN.

Pris: 500 kr.


En intensiv behandling af hals og dcolte.
Huden på halsen er tynd og fin og har brug for samme omsorg og pleje som ansigtet. N.E.C.K. complex, fra pHformula strammer huden op, giver glød og fjerner ældningstegn på hals og bryst med umiddelbar virkning.

Denne behandling indgår i pHformula behandling på 80 min.

Afrens, hudanalyse, N.E.C.K Complex, maske, hoved- eller håndmassage, afsluttes med cremepleje.

Behandlingstid - 25 min.

TEENAGER ANSIGTSBEHANDLING - 45 MIN.

Pris: 450 kr.


Denne behandling henvender sig til teenager som har problemer med urenheder/acne.

Afrens, hudanalyse, peeling af døde hudceller, dybderens, maske, asluttes med cremepleje.

Behandlingstid - 45 min. 

ANSIGTSMASSAGE ALENE - 30 MIN.

Pris: 350 kr.


En dejlig og afstressende behandling til dig som kun ønsker ansigtsmassage. Behandlingen består af en grundig dobbelt afrensning, skøn ansigtsmassage inkl. nakke-, skuldre- og hovedbundsmassage, afsluttes med cremelpeje.

Behandlingstid - 30 min. 

TILLÆG TIL ANSINGTBEHANDLING


FARVNING AF VIPPER & BRYN INKL. RETNING

Pris: 250 kr.


VOKS AF HAGE & OVERLÆBE

Pris: 150 kr.