Blink

Hvad er Eyelash Extensions


Til Eyelash Extentions anvender jeg produkter af højeste kvalitet fra BLINK Lash Stylist & Care, et af verdens førende lash extensions Brands.


Slut med mascara. Med Eyelash Extensions fra Blink ligner og føles dine nye vipper som dine egne naturlige vipper. Og med regelmæssige opfyldning hver 3 uge, kan vipperne holde på ubestemt tid.

 

FREMGANGSMÅDEN

 

Når man skal have lavet Eyelash Extensions, starter jeg med at udvælge vipperne. Man guides igennem de forskellige vippelængder, men jeg tager altid udgangspunkt i kundens naturlige vipper, øjenform, ønske om look – og vigtigst af alt, selvfølgelig hvad kundends egne vipper kan tåle og bære.


Under hele påsætningen ligger man på ryggen med lukkede øjne. De nederste vipper isoleres med en eye patch, øjnene lukkes og påsætningen af Eyelash Extensions begynder. En for en sættes en enkelt extension på hver af egne naturlige vipper. Efter 2 timer, kan mn se frem til at åbne øjnene og se nye flotte Eyelash Extensions.


Jeg anvender Blink Faux Mink, der er en efterligning af ægte mink vipper, fremstillet af et fleksibelt nylon materiale. Disse individuelle syntetiske vipper har en flot glans og perfekt kurve, og giver et naturligt silkeblødt og smukt look.


For at beholde de smukke vipper, anbefales en opfyldning hver 3-4 uge.


Ønsker man sine Eyelash Extensions fjernet, gøres dette nemt og forsigtigt med et opløsningsgel. Man må aldrig selv fjerne sine Eyelash Extensions, da dette kan ødelægge ens egne vipper.


VIGTIGT: Kom uden mascara. Det er godt, hvis den dag man skal have Single Lash Eyelash Extensions, ikke tager mascara på. Selvom jeg afrenser vipper inden påsætning, vil mascara fjernet med olieindholdig makeup fjerner nedsætte holdbarheden.

 

Det er vigtigt at de nye påsatte Eyelash Extensions ikke bliver udsæt for træning, damp, vand og sauna de første 24 timer, da limen skal gennemhærde for mest holdbare resultat. Der frarådes brug af olieindholdig makeup fjerner, da det kan opløse limen. Benyt ikke vippebukker eller mascara på dine extensions da det nedsætter holdbarheden.

Behandlingen varer ca. 2 timer.