Elleebana

Hvad er Lash Lift


LASH LIFT - PERMANENT VIPPEBUK


Lash Lift er for dig som foretrækker en mere naturlig måde at få dine vipper til at syne længere og give mere volumen, samtidig med at det giver et smukt løft som er holdbart i op til 6 - 8 uger.


Ny teknologi har nu gjort Lash Lift muligt. Ved hjælp af silikonepads som lægges på de øvre øjenlåg, løftes dine vipper forsigtigt op og fæstes ved hjælp af en vandbaseret gel. Derefter påføres Lash Lift permgel i 5-10 min. hvorefter den neutraliseres, vipperne frigøres fra silikonen og renses for gel. Denne metode er meget skånsom og mere behagelig end ved permanent af vipper.


Bemærk: Det anbefales ikke at udsætte dine Lash Liftede vipper for vand, damp, sauna og makeup de første 24 timer.


NB: Nogle hårstrukturer kan have svært ved at modtage kemiske behandlinger, og nogle vil derfor ikke opleve et optimalt lash lift. Dette er desværre ikke noget man kan forudsige. Oplever man dette, anbefales der IKKE at få et nyt lift straks efter, men at der afventes og gives et nyt lift 3-4 uger efter. Det er dog ingen garanti at vipperne derefter vil tage imod behandlingen. Man kan desværre ikke få returneret beløbet for et lift der ikke har taget ved.


For at beskytte vipperne efter lash lift anbehaldes der at benytte BLINK Lash Essence. Lash Essence er en kraftig fugt booster til de naturlige vipper, der indeholder kamille ekstrakt, der giver fleksibilitet og solbeskyttelse, bambus – et naturligt silica, der styrker og nærre hårene samt stimulere væksten og Ginko Biloba, der har en anti-bakteriel og anti-inflammatorisk effekt og beskytter mod UVA og UVB stråler. Der er desuden tilsat Borago ekstrakt for at bevare fugten og fedtsyrer, der giver næring til hårsækken og hårets vækst. En uundværlig pleje til dine vipper i forbindelse med Lash Lift og Eyelash Extensions.


Lash Essence kommer i en pakke med en mascaralignende børste. Væsken påføres på rene vipper mindst én gang dagligt. Pris 219 kr.