pHformula

Kontrolleret skin resurfacing med pHformula


pHformula er det første pharma-cosmeceutical behandlingssystem, som er resultatet af en innovativ alliance mellem cosmeceuticals og medicinske recepter. 
Behandlinger og produkter er baseret på teknologien bag ”regenerativ medicin”; processen hvor beskadigede celler erstattes af nye eller huden stimuleres til at reparere sig selv. pHformula henvender sig specielt til klienter, der ønsker effektive og ufarlige alternativer til kirurgiske indgreb.
Skin resurfacing betyder genopbygning/genoprettelse af hudens øverste lag; epidermis og dermis. Kombinationen af alpha keto, alpha hydroxy, alpha beta samt polyhydroxy acids er helt unik. PH-DVC Kompleks er et yderst avanceret "leveringssystem", der transporterer syre, vitaminer, antioxidanter samt anti-inflammatoriske ingredienser sikkert og kontrolleret ned i huden.

Målrettet og effektiv behandling af 4 "problematikker":


  • A.G.E. - Moden, ældet og for tidligt ældet hud. Begyndende linjer og rynker. Karsprængninger. Spredte pigmentpletter ("leverpletter").
  • M.E.L.A. - Hyperpigmentering. Pigmentskjolder forårsaget af overdreven soldyrkelse, hormonelle forandringer (graviditet, overgangsalder, p-piller), stress eller "kemi".
  • A.C.N.E. - Acne, uren hud, fedtet hud. Grove, "åbne" porer, overfladiske ar.
  • C.R. - Chronic redness / kronisk rødme, karsprængninger, hud der er disponeret for rosacea eller uren hud med megen rødme.


pHformula controlled skin resurfacing er en accelereret form for eksfoliering og må ikke forveksles med en peeling. Almindelige kemiske peelinger forårsager ofte efterfølgende afskalning og mange tror fejlagtigt, at effektiviteten kan måles ud fra hvor kraftig/voldsom denne afskalning er. Med pHformula sker fornyelsen / resurfacingen på celleniveau og er derfor ikke altid synlig for det blotte øje. Der KAN forekomme let afskalning, men det er langtfra sikkert og det har heller ikke nogen betydning for det endelige resultat.

Phformula anbefales af Aros privathospital:


Vælg mellem 4 forskellige behandlinger:

PHFORMULA SKIN RESURFACING 25 MIN.


PRIS: 500 KR

Kur á 6 beh. 2500 kr.


Særdeles effektiv og kraftfuld pHformula frugtsyrebehandling, der tilpasses din huds behov og tolerance. Perfekt som kurbehandling, til dig der løbende får pHformula behandlinger her på klinikken, men også egnet til dig, som blot ønsker en kort behandling til at få opfrisket din hud.


Afrens, peeling, syre udvalgt efter behov, øjenpleje samt afsluttende cremepleje.


Behandlingstid - 25 min.

PHFORMULA SKIN RESURFACING 80 MIN.


PRIS: 950 KR


Denne behandling er ud over det sædvenlige. En intensiv behandling som er velegnet til alle hudtyper. Her er der fokus på lige præcis dét din hud har brug for, og behandlingen skræddersyes efter din huds behov.


Afrens, hudanalyse, peeling, dybderens, syre udvalgt efter behov, intensiv hals og decolte behandling, nakke-, skulder & ansigtsmassage, maske, hoved- eller håndmassage,øjenpleje, afsluttende cremepleje.


Behandlingstid - 80 min.

PHFORMULA SKIN RESURFACING 50 MIN.


PRIS: 750 KR

Anbefaldes som første pHformula behandling.


En intensiv behandling som er velegnet til alle hudtyper. Her er der fokus på lige præcis dét din hud har brug for, og behandlingen skræddersyes efter din huds behov.


Afrens, hudanalyse, peeling, evt. dybderens eller nakke-, skulder & ansigtsmassage, syre udvalgt efter behov, maske, hovedbundsmassage eller

håndmassage, øjenpleje, afsluttende cremepleje. 


Behandlingstid - 50 min.

PHFORMULA NECK - HALS & DECOLTE 25 MIN.


PRIS: 500 KR


Denne behandling indgår i pHformula behandling på 80 min.

En intensiv behandling af hals og decolte.
Huden på halsen er tynd og fin og har brug for samme omsorg og pleje som ansigtet. N.E.C.K. complex, fra pHformula strammer huden op, giver glød og fjerner ældningstegn på hals og bryst med umiddelbar virkning.


Afrens, N.E.C.K Complex, maske, hoved- eller håndmassage, afsluttes med cremepleje.


Behandlingstid - 25 min.