OM CM

Om Clinic Mag

Magdalena

Kosmetolog / indehaver

Lille hyggelig klinik

i private omgivelser

 

Jeg hedder Magdalena Blom, og jeg er indehaver af Clinic MAG, som ligger på privat adresse med egen indgang fra kælderen.

Jeg er lægeeksamineret kosmetolog/hudterapeut fra Nordsjællands Kosmetologskole i Hillerød fra 2013. Derudover er jeg uddannet og certificeret vippetekniker fra Lashbar Academy. Klinikken er certificeret shellac klinik.

Hos mig får kunderne min fulde opmærksomhed i trygge, afslappende og behagelige omgivelser. Jeg går ikke på kompromis med hudpleje og skønhed. Derfor garanterer jeg, at du går herfra med en følelse af velvære, friskhed og fornyelse. Det er vigtigt for mig at efteruddanne mig løbende, hvilket sikrer, at behandlingerne altid er helt up to date.

Købsbetingelser / Betaling


Ubrugte varer i ubrudt/uskadt/ emballage købt i klinikken, byttes inden 8 dage fra købsdato.


Der gøres opmærksom på, at der kun tages imod kontanter og Mobilpay.


MOBILEPAY NR.: 96342


Gavekort


Der er intet som at modtage et gavekort til forkælelse. 

Gavekort udstedes på valgfrit beløb og kan afhentes i klinikken eller bestilles på mail eller sms/tlf. hvor man selv kan printe det ud.


Gavekort kan ikke ombyttes til kontanter. Restbeløb nedskrives på gavekortet og kan trækkes fra ny behandling eller produktkøb i klinikken. Der forbeholdes ret til prisændringer, hvor der derfor kan forekomme tillæg i købsprisen ift. pålydende på gavekortet.


Gyldighed på gavekort er 3 år fra udstedelsesdato.

Afbud / Udeblivelse


For at undgå unødvenig beregning bedes afbud meldes senest 24 timer før behandlingen ellers vil der blive opkrævet 50 % af behandlingens pris.


Ved udeblivelse vil der blive opkrævet 75 % af behandlingens pris. 


Du kan nem afbestille din tid ved at gå ind på Onlinebooq, klik her. Eller ved at ringe/sende SMS til 4181 4355.